ΤΡΙΨΙΜΟ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ & ΜΩΣΑΪΚΟΥ
Marmowood | Τρίψιμο - Γυάλισμα Μαρμάρου & Μωσαϊκού Αττική

Το μάρμαρο και το μωσαϊκό μπορούν να δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Όμως με το πέρας των χρόνων, προκαλούνται φθορές που οφείλονται σε πολλές αιτίες όπως υγρασία, βιολογική φθορά, ανθρώπινες παρεμβάσεις κ.α. Για να διατηρήσουμε λοιπόν την καλαισθησία του μαρμάρου και του μωσαϊκού, απαιτείται η συντήρηση τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η επιχείρησή μας “Marmowood” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει  το  τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων, χωρίς σκόνη, αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία χρειάζεται για την επαναφορά του μαρμάρου και του μωσαϊκού στην αρχική τους κατάσταση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Εξειδικευόμαστε στις εργασίες αποκατάστασης μαρμάρου και μωσαϊκού, καθώς ασχολούμαστε όλα αυτά τα χρόνια αποκλειστικά με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Έτσι, μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
 
  Τρίψιμο
  Λούστρα
  Αδιαβροχοποίηση
  Γυάλισμα
  Στοκάρισμα
  Κρυσταλλοποίηση
 
 
Πραγματοποιούμε εργασίες σε μαρμάρινα δάπεδα, πεζούλια, ποδιές, σκάλες, επενδύσεις, νεροχύτες και πάγκους στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά την εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση, άμεσα και κυρίως οικονομικά, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
Εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας για την ανακαίνιση, την προστασία και την συντήρηση του μαρμάρου και μωσαϊκού σας. Σε εμάς θα βρείτε πρόθυμους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη τεχνική που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.