ΓΚΑΤΖΙΑΝΙΔΗΣ
Τρίψιμο - Γυάλισμα Μαρμάρου & Μωσαϊκού Αττική

Η επιχείρησή μας “ΓΚΑΤΖΙΑΝΙΔΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται από το 1990 με το τρίψιμο - γυάλισμα αλλά και με την επαναφορά μαρμάρου και μωσαϊκού σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να αναλάβει άμεσα την λείανση, το γυάλισμα, την αδιαβροχοποίηση και την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων και μωσαϊκών προσφέροντας εγγυημένες υπηρεσίες. Παράλληλα, διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τριβής, με διαμάντια, μπορούμε να καταφέρουμε τη μέγιστη απόδοση γυαλίσματος, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ.

Ακόμα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους επισκευή και επιδιόρθωση ξύλινου δαπέδου, χωρίς καμία ταλαιπωρία για εσάς και με εγγυημένα αποτελέσματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ακολουθώντας νέες αποτελεσµατικές µεθόδους στη διαδικασία λείανσης µαρµάρου, µπορούµε να επαναφέρουµε το µάρµαρό σας στην αρχική του κατάσταση και να το γυαλίσουμε, αναδεικνύοντας µε αυτόν τον τρόπο το φυσικό του χρώµα, ενώ παράλληλα παρατείνουµε τη διάρκεια ζωής του.

Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής και προσαρμοζόμενοι στις απαιτήσεις της αγοράς, κρατάμε τις τιμές χαμηλά, διατηρώντας όμως την ποιότητα και την αξιοπιστία μας με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με το τρίψιμο - γυάλισμα μαρμάρου και μωσαϊκού, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική. Έτσι, χάρη στην συνέπεια αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, έχουμε καταφέρει οι πελάτες μας να μας προτιμούν και να μας προτίνουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
Εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας για την ανακαίνιση, την προστασία και την συντήρηση του μαρμάρου και μωσαϊκού σας. Σε εμάς θα βρείτε πρόθυμους τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη τεχνική που ταιριάζει στο δικό σας χώρο.